Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

 Handlevogn

Handlevognen er tom.


Nyhetsmail

Motta nyheter per epost.

Kundesenter


Velkommen til TT Micro sitt kundesenter.

 Litt informasjon om handling på TTMicro.no

 

Logg inn og registrer deg
For at du skal kunne gå til kassen må du logge deg inn som kunde. Dette for at vi skal ha riktig navn og adresse på deg. Hvis du ikke er kunde allerede må du registrere deg først.

 

Er du allerede registrert kunde, men har glemt passordet, kan du enkelt legge inn den registrerte e-posten din, så vil vi sende deg passordet på e-post. 

 

Dette gjør du under under "LOGG INN" øverst i høyre så trykker du på glemt passord og legger inn din epost der, du vil da få tilsendt passord innen kort tid.

 

TT Micro kunde men aldri brukt Web

Du har tidligere handlet med oss via telefon, men aldri via Web og vil gjerne prøve dette. Da må du enten prøve glemt passord funksjonen som forklart over eller send en epost med kundenummer og kontaktperson + riktig epost til Post@ttmicro.no

 

Riktig adresse, frakt og betalingsmåte

Når du er innlogget må du se over at informasjonen er riktig, slik at varene blir sendt til riktig adresse og på ønsket måte.
Du kan, om du ønsker, endre din leveringsadresse, betalingsmåte og fraktmåte.

 

Når du har funnet frem til din ønskede vare 

Når du er inne på selve varen, kan du lese produktinformasjonen og den tekniske infoen for å bli mer sikker på at dette er riktig vare. Her har du også muligheten til å finne tilbehør og alternative varer ved å trykke på fanene for dette. Om du trykker på fanen for "linker" kan du gå direkte til leverandørens egne sider, som viser produsentens sider for selskapet, produktet og support.

Innhold i handlevognen og til kassen 

Når du har trykket på "Kjøp"-knappen, legger den valgte vare seg i handlevognen og vil vises i handlevognen oppe til høyre. For å gjennomføre bestillingen må du trykke på "Til kassen".

 

Bekreft din bestilling 
Når du skal bekrefte din bestilling må du se over at alle opplysninger stemmer, slik at varen blir sendt riktig, med riktig antall varer.
Hvis alt er riktig, trykker du på "Bekreft" for å lagre din ordre.

Gjennomført handel og ordrenummer
Når du har bekreftet din bestilling vil du få opp en spesifikasjon som viser deg hvilke varer du nettopp har bestilt, samt at du får et ordrenummer.

 

Copyright © 2017 TT Micro AS. All rights reserved.
Forretningssystem og netthandel er levert av MultiCase™ Norge AS
(3.16.11.51)