20017 20017 20017 20017

Multipower 5 Fast+

60W 220V-lader med 5 porter

Varenr: 1030158018080381645
BeskrivelseSupport
Beskrivelse


MULTIPOWER 5 FAST + er en strømladeren med 5 porter (USB-C og USB-A) designet for lading av opptil fem enheter samtidig, inkludert en MacBook.

Takket være Device Detect-teknologien gjenkjenner hver port de tilkoblede enhetene og utløser riktig lading for å lade hver enhet i full sikkerhet.


Teksniks informasjon:
30W USB-C-porten er designet for MacBook og MacBook Air 13 '', og gir rask lading for iPhone 8 og nyere modeller samt iPad Pro (2018 og senere modeller). Adaptive USB-port garanterer rask lading for enheter som er kompatible med 9V2A Fast Charging, Adaptive Fast Charge og Qualcomm® Quick Charge ™ teknologier.

Tekniske funksjoner:
- 100% sikker: Elektronikken er designet for å forhindre overoppheting, og beskyttelseskretsen forhindrer overbelastning og kortslutning.
- 30W USB-C-teknologi. USB-C-porten med 30 W-utgang er designet for lading av en MacBook eller MacBook Air med en USB-C-port og gir rask lading for iPhone 8 og nyere modeller samt iPad Pro (2018 og fremover)
- Adaptiv hurtiglading. Den adaptive USB-porten er designet for å tilby adaptiv hurtiglading for de fleste Android-enheter
- Lader alt i full sikkerhet. Hver port er designet for å gjenkjenne de tilkoblede enhetene og utløse riktig ladning, slik at du kan lade hver eneste enhet i full sikkerhet.
- Pakken inneholder: 1 m strømlader
- Hjemmelader

Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.