Touch Mag MagSafe telefonholder til bil Touch Mag MagSafe telefonholder til bil Touch Mag MagSafe telefonholder til bil Touch Mag MagSafe telefonholder til bil Touch Mag MagSafe telefonholder til bil

Touch Mag

MagSafe telefonholder til bil

Varenr: 1032118018080418303
BeskrivelseTilbehørSupport
Beskrivelse

Touch Mag er en magnetisk bilholder, spesielt designet for iPhone (iPhone 12 og senere) med MagSafe-systemet. Grunnet magneter som er integrert i iPhone, er det mulig å feste eller fjerne enheten fra holderen med en enkel og smidig bevegelse. Den er enkel å bruke og den holder telefonen sikkert på plass uten å ødelegge funksjonaliteten. 360° roterende kuleledd gir en optimal visning.

Touch Air Mag gir rask 7,5W trådløs lading optimalisert for iPhone, slik at du kan holde smarttelefonen ladet mens du kjører. Den festes til alle luftventiler, unntatt visse type runde.

- Feste i bilen: med krok på luftventilene.
- Pakken inneholder: smarttelefonholder i bilen, USB-kabel, instruksjoner
- Bruk: Bil

Hva er MagSafe?

MagSafe er en innebygget ring av magneter som sitter på baksiden og rundt Apple-logoen på alle iPhone 12 og nyere.

Magnetene gjør at alt MagSafe-tilbehør, som f.eks. trådløse ladere, deksler og stativer, klikker seg sømløst og sikkert på plass. MagSafe gir på den måten alle nyere iPhone utvidet funksjonalitet, i tillegg til trådløs lading basert på Qi-teknologien.

Tilbehør
Support